Dynamic tape

Dynamic tape er hverken kinesiologi tape eller sportstape, det er helt anderledes og med en anden indfaldsvinkel.

Dynamic tape er en meget elastisk tape, der trækker sig i alle retninger og har en stærk rekyl evne. Det kan lægges dobbelt og øger derved rekyl styrken. Dynamic tape strækker sig meget længere end anden elastisk tape og har ingen end point.

Tapen kan decelerere kraft, absorbere belastning og reducere arbejdet for overbelastet væv

Når en muskel skal arbejde excentrisk – decelerer elastikken kraften og når bevægelsen er gennemført, er energien opsamlet i de elastiske fibre og kan generes tilbage som assistance til den koncentriske bevægelse.

På den måde kan tapen støtte en svag, skadet eller overbelastet muskulatur eller kan bruges til at ændre bevæge mønstre ved at trække/positionere led med dårlig styring.

Alt sammen relevant i forskellige sammenhænge i sport, men også i andre sammenhænge som eks. dropfodsbehandling, holdningskorrektion etc.

Dynamic tape giver ganske enkelt en stærk mekanisk reducering af belastningen på skadet væv

Tapen assisterer svage muskler og forbedrer alignment samtidig med, at der bevares fuldt bevæge udslag, hvilket er nødvendig for at opnå en god funktion uden kompensatoriske bevægelser.

Så det er altså en fuldstændig anden indfaldsvinkel end den neurofysiologiske som kinesiologi tapen benytter. Med kinesiologi tapen handler det om at stimulere de mange receptorer, der er i vævet og få respons og cirkulation.

Dynamic tape absorberer den excentriske kraft og reduceres derved belastningen på kroppen.

Book tid nu