Sportscupping

Sportscupping hos

Fischer Massage

Sportscupping kan ud over at hjælpe dine muskler med at slappe af og virker derved afspændende, også være medvirkende til at øge blodcirkulationen og styrke immunforsvaret.

Det vakuum, som skabes i cupperne, virker som en dybdegående massage og kan blandt andet hjælpe mod hovedpine eller migræne, hjælpe mod muskelømhed, musearm, ledsmerter, spændinger i nakke og skuldre og myoser.

Sportscuppingkan hjælpe med at åbne blokerede områder i kroppen, sådan at affaldsstofferne i kroppen kan ledes bort, og du kan opnå fornyet energi.

 

Sportscupping kan bruges af både sportsudøvere, og folk som ønsker at øge blodcirkulationen eller styrke immunforsvaret og kan med fordel også bruges til personer, som lider af nåleskræk, og derfor ikke kan eller ikke ønsker at modtage sportsakupunktur.

 

BEMÆRK at man oftest vil få nogle tydelige mærker, hvor cupperne har siddet på huden. Det sker, fordi blodet stiger op til overfladen i huden og er helt normalt efter en behandling. Det er ganske ufarligt, og kan ses i større eller mindre grad hos de fleste klienter 1-6 dage efter endt behandling.

 

Behandling:

Sportscupping gives i forbindelse med massage.

 

Klik her for priser og booking.

Følg mig på Facebook


Fischer Massage

fysiurgisk massør / sportsmassør / sportsterapeut

Erhvervsparken Egedal

Rugmarken 10, bygning 11

3650 Ølstykke

CVR Nr.: 39391244

Copyright © All Rights Reserved