COVID-19

Om COVID-19 hos

Fischer Massage

19. april 2020


Så er retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen kommet, så det igen er muligt at få behandling hos Fischer Massage.


Klinikken kommer ikke til at åbne mandag den 20. april 2020 da jeg lige skal have nogle ting på plads, men tirsdag den 21. april 2020 kl. 17.00 står jeg og klinikken klar til at tage imod dig.


Der er dog lige et par ting som, udover hvad du kan læse på de 2 plancer til højre, jeg gerne vil nævne og som også kommer til at stå når du booker tid på

https://fischermassage.onlinebooq.dk


🌟 Mød ikke op ved symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen)

Skulle du få symptomer kan du frit og uden afbudsgebyr afbestille din tid. HUSK at vi alle har et ansvar for at mindske risikoen for at bringe smitten videre.


🌟 Kom så tæt på den aftalte tid som muligt og afvent i receptionen til jeg kommer og henter dig.

Og kun en kunde i behandlerrummet af gangen.


🌟 Lagner og hovedstøtte-serviet bliver naturligvis skiftet mellem hver kunde og alle overflader som kunden kommer i kontakt med rengøres ligeledes mellem hver kunde.

Ønsker du at have et tæppe over dig under behandlingen bedes du tage dette med selv.


🌟 Betaling kun via MobilePay eller bankoverførsel. Hvis du har gavekort, skriver du gavekortnr. (#FMxx) under [Note] ved bookning. Så noterer jeg det og du behøver ikke at medbringe gavekortet fysisk.


🌟 Hvis du har bekymringer omkring sikkerheden eller andet, er det vigtigt vi taler om det inden du kommer til massagen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan så du kan føle dig tryg. Du skal kunne give slip og slappe af under massagen.


🌟 Glæder mig rigtig meget til at se Jer 🌟

Følg mig på Facebook


Fischer Massage

fysiurgisk massør / sportsmassør / sportsterapeut

Erhvervsparken Egedal

Rugmarken 10, bygning 11

3650 Ølstykke

CVR Nr.: 39391244

Copyright © All Rights Reserved